Wild deodorant (mijn ervaring/review + 20% kortingscode) (2024)

Vandaag even een aanrader van een beautytip én een fijne kortingscode in één! Onlangs maakte ik voor het eerst kennis met de Wild deodorant waar ik al vaker over gehoord had en nieuwsgierig naar was, maar nu heb ik hem dan ook zelf uit kunnen proberen en ben ik behoorlijk enthousiast. Het systeem van de Wild Cosmetics deodorant bestaat uit een huls die je eenmalig aanschaft en deodorant-navullingen die je daarin kan gebruiken. Het ziet er mooi uit, is heel fijn in gebruik, zonder nasties en dus ook nog eens behoorlijk duurzaam. In dit artikel meer informatie en een fijne Wild deodorant kortingscode!

‘Lees ook: Budget beauty tip | Etos reinigingsbalsem review.’

Wild deodorant (mijn ervaring/review + 20% kortingscode) (2)

Inhoudsopgave

Wild deodorant ingrediënten

De Wild deodorant bestaat uit een aantal natuurlijke ingrediënten die samen voor een effectieve werking zorgen, zo zit er onder andere het volgende in:

tapiocazetmeel dat als absorberend poeder vocht absorbeert
natriumcarbonaat om geurtjes te reguleren
zonnebloemwas, cacaoboter, kokosolie, shea boter en vitamine E om de huid te verzorgen
– een natuurlijk parfum voor een frisse geur
magnesium om de geurveroorzakende bacteriën te neutraliseren
zink om geurtjes te absorberen.

Mocht je een gevoelige huid hebben dan bestaat er ook een Sensitive Skin-variant waarin geen natriumcarbonaat zit maar rijstzetmeel als absorberend poeder om zweet op te nemen. En er bestaat ook een ongeparfumeerde deodorant navulling.

Goed om te weten: de deodorant van Wild is vegan friendly, dierproefvrij, duurzaam en heeft een natuurlijke samenstelling en is vrij van parabenen, aluminiumzouten, uitdrogende alcoholen en sulfaten. De case (huls/houder) is ontwikkeld om een leven lang mee te kunnen gaan, maar mocht je hem niet meer gebruiken dan kan je hem retourneren naar Wild zodat ze deze kunnen recyclen. De deodorantnavulling komt in een houder van composteerbaar en 100% plasticvrij bamboepulp.

–> Feitje: per keer dat je hiermee een deodorant navult bespaar je 30 gram plastic in vergelijking met een single-use deodorant.

Wild deodorant (mijn ervaring/review + 20% kortingscode) (3)

Wild deodorant review

Ik heb zelf een roze houder en de deodorant in de geuren Cherry Blossom (met een zachte, bloemige en poederige geur) en Elderflower & Watermelon Spritz (een fruitige en frisse lentegeur). Het vastmaken van de navulling in de houder is in enkele tellen gedaan en daarna kan je de deodorantstick omhoog werken door aan de onderkant van de case te draaien. Ik was een beetje bang dat de stick wat hard, stug en trekkerig zou zijn – aangezien dat helaas mijn ervaring is met veel natuurlijke deodorant soorten – maar niets is minder waar: de stick glijdt soepel over de huid en voelt zelfs bijna crèmig aan. Zo hoef je hem ook niet tig keer over je oksel te halen en uit ervaring blijkt dat een keertje omhoog en een keertje omlaag vegen voldoende product achterlaat om effectief te zijn. Op deze manier kan je denk ik ook heel lang met een navulling vooruit, want er lijkt amper wat product van de stick af te komen.. En ondanks de wat poederige crèmesamenstelling ervaar ik geen witte vegen of restantjes op huid of kleding en voelt het verrassend zacht en satijnachtig aan op de huid.

Ik ben geen overmatige zweter en heb geen sterke lichaamsgeur, maar natuurlijk krijg ook ik vochtige oksels en zweet ik op een warme en/of drukke dag. De deodorant heb ik in ieder geval uitvoerig getest, van normale werkdagen tot drukke dagen vol afspraken en sporten, en ik heb me geen moment niet fris gevoeld of zweetgeurtjes geroken. Jep: dit is een blijvertje. Dat wordt de volgende keer een bestelling met een houder voor de man en de net-tiener-dochter en een riedeltje navullingen :)

Fijn als iets wat je op social media regelmatig voorbij ziet komen ook echt fijn blijkt te zijn, want ik probeer wel steeds meer duurzame keuzes te maken en dit sluit daar mooi bij aan. Mooi hoe zo’n bedrijf zo bij kan dragen aan de wegwerpcultuur als het om verpakkingen van beautyproducten aankomt!

Wild deodorant kortingscode

Een case is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €12,00 en is eventueel voor €5,00 extra te personaliseren met naam. Navullingen van 40g zijn te koop vanaf 3 stuks voor €7,00 per stuk, of in de vorm van een abonnement voor €6,00 per stuk. Er zijn ook startersets te koop met een case + 3 navullingen (€28,00) of een case + 5 navullingen (€37,00).

Met mijn persoonlijke Wild kortingscode CURVACIOUS krijg je maar liefs 20% extra korting op je bestelling, dus ook bovenop een eventuele bundelkorting en de kortingscode werkt op het gehele assortiment.

–> Klik hier voor de website van Wild om het assortiment te bekijken.

Liefs,
Desirée

Volg mij opFacebookenInstagramom op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf en een affiliate link.

Wild deodorant (mijn ervaring/review + 20% kortingscode) (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 5963

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.